Home Cadite dus
Cadite dus
Cadite dus PDF Imprimare Email
Cadite dus
Scris de mihaela86   
Miercuri, 25 Mai 2011 06:51

Aceste cadite de dus sunt parte integranta a tuturor instalatiilor de baie. Este important sa alegem tipul corect si potrivit de cadite de dus pentru baia noastra. Pana de curand, cele mai multe cadite de dus au fost destul de inalte si de groase, insa pe piata incep sa apara si cadite de dus subtire si joase din ce in ce mai des. Moda de cadite de dus joase si subtiri a inceput in 2002.

Rolul unei cadite de dus este acela ca pot retine apa care se scurge in timpul imbaierii. Fara aceste cadite de dus apa s-ar revarsa pe podea, ceea ce ar fi destul de neplacut. Pe suprafata unei cadite de dus sunt, adesea, aplicate strasuri pentru anti-alunecare. Aceste cadite de dus devin mai sigure, mai ales pentru batrani.

Cele mai multe cadite de dus sunt fabricate din materiale acrilice, insa exista cadite de dus fabricate si din fibra de sticla, fonta emailata, plastic etc. Materialele acrilice fac aceste cadite de dus rezistente la socuri termice. In plus, aceste cadite de dus sunt usor de curatat si de intretinut. Daca vorbim de cadite de dus fabricate din fibra de sticla, ele nu sunt foarte rezistente si nici nu au o durata de viata foarte lunga. Insa, aceste cadite de dus sunt foarte accesibile ca pret. La fel si in cazul unor cadite de dus din plastic. Ele sunt de o calitate mai slaba, dar au preturi scazute.

Pe piata abunda cadite de baie si de cadite de dus de diferite forme, modele, marimi. Marimea unei cadite de dus trebuie aleasa in functie de cabina de dus. Forma unei cadite de dus are rolul de a da un aspect deosebit cabinei de dus. Asadar, sunt cadite de dus care au forma patrata, forma dreptunghiulara, semi-rotunda. Pe langa aceste forme, mai exista si cadite de baie bifurcate. Aceste cadite de dus au costuri variate.

Sunt cadite de dus simple, colorate sau decorate. Acele cadite de dus simple se potrivesc in orice tip de baie si in orice cabina de dus. Acele cadite de baie colorate aduc veselie in baie. Pot fi de aceeasi culoare cu celelalte unitati din baie, sau pot fi achizitionate cadite de dus colorate in roz, bleu, verde, in contrast cu unitatile ale.

Ultima actualizare în Vineri, 29 Aprilie 2011 08:16
 


Sondaje

Este necesara o cadita anatomica pentru bebelusul dv?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com